Баскетболният Левски Лукойл проведе открита тренировка днес в зала „Универсиада“. На нея бяха представени последните две нови попълнения – Дарил Брайънт и Неманя Милошевич. Тимът заминава в петък сутринта за Велико Търново, където в събота (3 март) от 17:30 часа е финалът за Купата на България срещу Рилски спортист.

Преди днешното занимание съпругата на Константин Папазов – Маргарита, раздаде на всички състезатели мартеници по случай 1 март. Съвсем логично на част от чужденците бе обяснено за българската традиция.

"Чувствам се добре. От 3-4 дни тренирам в отбора. Имам малко време, за да се подготвя с останалите играчи, но се надявам да спечелим Купата. Играл съм срещу български отбори в последните 3-4 сезона и познавам българската лига и баскетболисти. Аз съм готов на сто процента и мисля, че мога да помогна на отбора. Всички играчи са добри и като хора, и като баскетболисти и има добра химия в тима", коментира Неманя Милошевич.

Дарил Брайънт отново се събира с Кийт Клентън, с когото играха в ПАОК. "От 4-5 дни съм тук. Страхотна възможност е за мен да дебютирам във финал за Купата. Ще се опитаме да спечелим. Със сигурност аз съм готов за този мач", каза американският баскетболист.