Левски Лукойл загуби с 66:68 баскетболното дерби с Балкан (Ботевград), а след двубоя треньорът на "сините" Тити Папазов бе бесен. Той акцентира върху съдийските неточности. 

"Доволен съм от характера. В много тежка ситуация сме, никога не съм се оправдавал и не е в моя стил. Имам доста забележки около критерия на съдиите - той не беше еднакъв за двата отбора. Топката се краде по един и същ начин, обаче когато Христо Захариев краде от Божидар Аврамов се свири фаул, а когато Божо взима от Константин Тошков не се свири нищо. На Чавдар има фаул от тройката при стрелбата, но в такъв мач грешките идват от всички страни - от нас, от Балкан и от съдиите.

Най-нормално е и отборите, и съдиите да не са в най-доброто си състояние от нарушения ритъм на мачовете. Имаше доста ситуации, от които можем да имаме претенции. За мен решаващи се оказаха две-три ситуации, за които ние си носим вината. Загубихме си при последното вкарване на топката, но това са дребни детайли", започна Папазов.

"Аз най-много искам да благодаря на Венци Петков, който беше с отбора в този тежък житейски момент (б.р - смърт в семейството). Не успяхме, но не съм се съмнявал в характера на тези момчета и това е причината те да са в Левски. Боли ни, неприятно е, но ние продължаваме. Имаме почивен кръг, който ще бъде от полза и на 29 декември посрещаме Черно море", каза още треньорът на Левски Лукойл.