След малко повече от 5 часа пътуване с автобус баскетболистите на Левски вече са в сръбската столица Белград, където утре от 19,00 часа българско време ще се изправят срещу местния ОКК Белград във втория кръг на Балканската лига.

„Сините” вече се настаниха в тризвездния хотел „Рекс” в Белград, а от 18 часа българско време им предстои тренировка в зала „Пионир”, където ще се играе двубоят утре вечер.

Веднага след пристигането в Сърбия към българския лагер се присъедини и специалистът Ратко Йоксич, който бе привлечен в детско-юношеската школа на клуба в началото на сезона.

Левски гостува на лидера в сръбската лига утре от 19 часа. ОКК Белград е начело в класирането на местното първенство с 5 победи и 1 загуба, въпреки че в шампионата за момента не влизат най-добрите месни отбори, които играят в Адриатическата лига.

ОКК Белград също като Левски взе победа в първия си мач от Балканската лига, който бе на 14 октомври, когато успя да надхитри друг български отбор – Спартак в Плевен с 94:93 точки. /БЛИЦ