“Левски” записа драматична победа с 89:87 над Ямбол като гост в мач от 25 кръг на баскетболната НБЛ. Домакините водеха в резултата през по-голямата част от мача, но “сините” взеха успеха в последните минути на срещата.
 
Арън Харпър вкара 20 точки и записа 6 асистенции за “Левски”. Георги Чековски също наниза 20 точки и прибави към актива си 7 борби. Стефан Георгиев и Джейсън Кроу се отчетоха с по 14 точки, а Доналд Коул добави 11.
 
Станислав Говедаров записа 17 точки, 3 борби и 3 асистенции за Ямбол. Юлиян Радионов и Николай Върбанов се отчетоха с по 16 точки, а Павел Маринов добави 13.
 
Това бе последният мач за “Левски” преди участието му във финалната четворка на Балканската лига. “Сините” имат 19 победи и 6 загуби от началото на редовния сезон на НБЛ. Ямбол пък има 9 успеха и 16 поражения и вече изостава с 3 победи от четвъртия в класирането Рилски спортист.
 
В следващия си мач от шампионата “Левски” ще бъде домакин на Балкан. Ямбол пък ще гостува на Лукойл Академик. Всички срещи от следващия кръг на мъжката НБА са на 21 април./БЛИЦ