Баскетболистите на “Левски” заминават за Правец още днес и довечера ще тренират в Спортния комплекс в града. Дербито с Лукойл Академик е в петък (2 ноември) от 20:00 часа.

“Имаме амбицията да спечелим. Нормално е, апетитът идва с яденето, а ние играхме добре в подготовката и изиграхме добри мачове преди този, така че не виждам нещо нелогично в това да вярваме и да търсим успеха. Плюс това така съм устроени и аз, щабът ми и моите състезатели”, сподели пред Гонг наставникът на вицешампионите Тити Папазов.

„Смятам, че успехът ни в началото на сезона помага за това играчите да вярват, че Лукойл може да бъде победен. Ние работим в тази насока. Все пак това е десетгодишна хегемония и няма отбор, който като излезе срещу Лукойл да не иска да ги победи. Не се притеснявам изобщо. Факт е, че много пъти тяхното самочувствие е помагало, за да бъдат крайни победители, но аз съм спокоен. Има много време, важно е разбира се да бъде спечелен първият мач, но никога не сме поставяли нещата на живот и смърт”, добави Папазов./БЛИЦ

3 кръг
2 ноември, 18:30 часа
Берое – Ямбол
20:00 часа
Лукойл Академик – “Левски”
3 ноември, 17:30 часа
Балкан – Черно море
18:00 часа
Черноморец – Теси България (20)
Спартак Плевен – Рилски спортист