Баскетболният “Левски” подписа договор с двама състезатели. В тима се завръща плеймейкърът Маркъс Хол, който ще остане до края на годината. Американецът е добре познат у нас именно с играта си при "сините", с който спечели Купата на България през 2009 година. В последните година и половина Хол игра в Турция.

Клубът уреди и таланта Денис Агре. Той помагаше в подготовката на националния отбор за европейското първенство, след като се завърна от САЩ. Договорът на Агре е за 2 години.

"Агре е талантлив играч, който има своето бъдеще в “Левски”. Маркъс идва помъдрял. Неговите качества са известни на всички баскетболни специалисти. Предимство е и факта, че той е добре запознат с клуба и няма да му е необходима дълга адаптация. Първоначално имаше разминавания между неговите финансови претенции и това, което “Левски” можеше да предложи, но той отстъпи и се разбрахме бързо", коментира треньорът Константин Папазов.

В състава има още едно ново име - това на кондиционния специалист Трендафил Терзийски. Трендо е добре познато име както у нас, така и в чужбина. За последно той работи във футболния Черноморец. Терзийски е легенда в спортните ни среди и през сезон 2005/06 работи в Лукойл заедно с Тити Папазов. Специалистът има и страж в националния отбор по баскетбол.