Баскетболният “Левски” ще привлече най-много трима чужденци. Това обяви треньорът Константин Папазов на днешната пресконференция, на която се очакваше да бъдат разкрити големи промени в клуба. Всички играчи имат договори с клуба до 31 юли и Тити не пожела да коментира кои си тръгват. Със сигурност обаче за новия сезон няма да останат Доналд Коул и Гьорги Чековски, ще бъдат освободени и голяма част от българските състезатели. До края на месеца най-късно ще се чака отговор от Арън Харпър дали ще се върне при "сините". Прийст Лодърдейл също вече не е част от отбора.

До 15 юни от “Левски” чакат отговор от Николай Върбанов дали ще премине в отбора. Относно публикациите в медиите, че Чавдар Костов може да се върне при "сините" Папазов заяви: "На този етап това е невъзможно, тъй като той има договор с гръцкия тим Кавала".

Президентът Иван Джиджев обяви, че отборът ще участва единствено в Балканската лига и няма да приема покани от други турнири. Според шефа женският отбор, детско-юношеската школа и програмата за развитие на баскетбола в училищата са “се справили добре", като единствено мъжкия отбор не е показал развитие.
"За нас титлата не е самоцел, просто мъжкия отбор не показа развитие през тази година", добави президентът./БЛИЦ