Старши треньорът на баскетболния Берое Любо Минчев се обърна специално към привържениците, които през цялата 2015 г. подкрепяха отбора от трибуните на общинската спортна зала „Стара Загора“.

„Искам да благодаря на всички фенове, които идваха през годината, както го направиха и срещу Черноморец. Надяваме се те да стават все повече и повече, а ние да ги радваме все повече. Защото след Нова година предстоят и важните мачове“, заяви наставникът след последния двубой за 2015 г. „Зелено-белите“ спечелиха с 85:68 срещу бургаския тим, въпреки че на моменти срещнаха сериозна съпротива от съперника.

„Започнахме много добре и много концентрирано, с агресивна защита и с доста бързи атаки. След това играта ни спадна. Имахме доста отворени стрелби и не ги вкарахме. Малко или много това ни обезкуражи, а в същото време противникът реализира. Така те се държаха в мача и това им даваше увереност, че могат евентуално да спечелят мача. В крайна сметка обаче ние взехме своето“, анализира наставникът на старозагорци.