Мачът между "Левски" и Улцин от Балканската лига беше насрочен за 21 февруари (вторник) в зала "Универсиада" в София. Двубоят трябваше да се играе преди седмица, но беше отложен заради тежките метеорологични условия, както в Черна гора, така и България.

В Балканската лига отборите пътуват основно с автобуси. Обикновено пътешествията до Улцин за българските състави продължават винаги по 15-ина часа, дори при по-добри условия. Очакванията са температурите в началото на следващата седмица да се повишат, а съответно и пътищата ще бъдат в по-добро състояние, позволяващо такъв дълъг преход от страна на черногорците.

Победа на "Левски" срещу Улцин ще класира „сините“ директно за Финалната четворка на Балканската лига. На отбора предстоят още две срещи – гостуване на Напредак в Крушевац на 23 февруари, два дни след домакинството на Улцин, както и визита на 7 март на Фени индустри в Македония.

Сега обаче всички усилия на баскетболистите на "Левски" са насочени към участието в турнира за Купата на страната в Самоков, който стартира в сряда.