Леброн Джеймс вкара 24 точки при дебюта си за Лейкърс в Лос Анджелис, но тимът му загуби със 115:124 като домакин на Хюстън Рокетс. Срещата беше белязана от масов бой четири минути преди края. Това беше втора загуба за Лейкърс за два мача от началото на сезона.

Крис Пол от „ракетите“ и Брендън Инграм и Ражон Рондо от „езерняците“ си спретнаха меле 4:13 минути преди края, в което се включиха голям брой от играчите от двата отбора.

Срещата вървеше равностойно преди Инграм да направи нарушение при пробив на Джеймс Хардън, който завърши с 36 точки. След това Инграм се скара и със съдията Джейсън Филипс и получи технически фаул.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

В последвалата размяна на аргументи Крис Пол завря пръста си в лицето на Рондо, който пък отговори с блъскане на гарда на Хюстън. След това Инграм нанесе няколко юмручни удари, докато Леброн Джеймс се опита да разтърве биещите се играчи.

Крал Леброн добави пет борби и пет асистенции към актива си, а Рондо завърши с 13 точки и 10 асистенции. Крис Пол се отличи с 28 точки, 10 асистенции и седем борби за Рокетс.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В НБА