Миналата неделя в София пристигна сърбинът Джордже Мичич, който е и последното попълнение на "Левски". Той е добър приятел с бившия гард на "сините" Марко Маринович, който игра в София през миналия сезон. Мичич дебютира за "Левски" при загубата от Крайова в ЕВРОХОЛД Балканска лига, а след мача каза следното за BGbasket.com:

"За съжаление загубихме мача, което разбира се не е добре. Имахме малко време, тъй като дойдох три дни преди двубоя и още не познавам достатъчно останалите момчета. Със сигурност имаме потенциал, но ни трябва време, за да заиграем по-добре като отбор.

Просто получих оферта и така реших да дойда. Моят най-добър приятел Марко Маринович игра тук миналия сезон и той ми каза много добри неща за клуба и хората в него, така че не мислех много преди да дойда.

"Левски" е най-големият клуб в България, който винаги се стреми към най-високото. Ще се опитаме този сезон да постигнем поне същите резултати от миналия, но ще се опитаме и да спечелим някои от трофеите.

Марко ми каза, че отборът е един от най-добрите като организация и всичко. Не ми трябваше да мисля много преди да дойда."