ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мистерията с изчезналия баскетболист Антон Петухов започва да се заплита. 20-годишният спортист е в неизвестност от Нова година и вече пети ден издирването му е неуспешно.

Юношата на ЦСКА (Москва) за последно е видян на 31 декември в Красноярск. Полицията продължава издирването му. Доброволци в социалните мрежи в група за издирване не изчезнали хора са прегледали всички записи от улични камери.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Те са открили, че човек с описанието на Петухов пада от Октомврийския мост над река Енисей. Изплувало тяло от двете страни на реката все още не е открито. Основно е прегледан и близкия остров, но претърсването не е дало резултат.

Антон Петухов е бивш играч на ЦСКА (Москва). Носи екипа на юношеския тим „армейците“ в периода 2020-23 г., с който печели шампионската титла в своята възрастова група през 2021 г.

През лятото на 2023 г. 205-сантиметровият Петухов става играч на Барнаул, където преминава заедно с треньора си от школата на ЦСКА (Москва) Александър Герасимов. От началото на сезона той е изиграл шест мача за новия си клуб.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!