Монтана 2003 спечели за втора поредна година Суперкупата на България по баскетбол за жени. В мача за отличието в зала "Универсиада" шампионките победиха тима на Берое със 70:64.

Двубоят премина през големи амплитуди, като Монтана започна по-добре и поведе със 17:1 точки малко преди края на първата четвърт. Сравнително бързо обаче старозагорки изравниха за 19:19 след кош на Радослава Бъчварова в средата на втората четвърт.

Символичните гостенки в мача обаче така и не успяха да поведат, а инициативата отново се върна на страната Монтана и момичетата на Стефан Михайлов се оттеглиха на почивката с аванс от 9 точки при 33:24.

През второто полувреме Берое продължи да гони Монтана в резултата, но силите на гостенките стигнаха само за едно изравняване в средата на третата четвърт. В последните 10 минути Монтана поддържаше преднина от около 10 точки и това лиши последните минути от особена драматичност.

Най-резултатна за победителките бе Радостина Димитрова с 19 точки. Христина Иванова и Виктория Стойчева добавиха по 13, а за Берое с 11 приключи Гергана Иванова.