Денис Родман пропусна поредно важно събитие от посещението си в България. Американската баскетболна легенда вчера се успа и не посети среща със Стефка Костадинова в БОК, а след това не отиде и на Младежкия Мач на звездите.
 
Сега стана ясно, че е пропаднал и кампът с децата, на които Родман трябваше да даде баскетболни уроци, съобщава BGbasket.com.
 
Събитието бе планирано за 6-7 април, но залата вчера остана празна, така ще бъде и днес.Това е доста странно, тъй като самият Родман обяви, че е дошъл у нас специално заради децата и да им покаже как се играе баскетбол в НБА.
 
Организаторите не обявиха причината, поради която широко рекламираният камп с легендата няма да се състои. Тепърва ще стане ясно какво ще се случи с парите на хората, които са си заплатили за участието.
 
Първоначално цената на записването беше между 250 и 300 лева, но в сряда беше обявена промоция за оставащите около 40% от местата и цената спадна до 125 лева на участник. В сумата освен уроците се включват фланелки, билет за Мача на звездите и картичка с личен автограф на Родман.