Центърът на националния ни отбор по баскетбол Костадин Маршавелски се контузи по време на подготовката на отбора в Боровец. Възпитаниците на Росен Барчовски тренират преди европейското първенство в Литва от 31 август до 18 септември.

“Динко Маршавелски показа страхотно израстване. Играеше със страшно желание, имаше огромна амбиция и беше много приятна изненада за всички. На тренировка тръгна да пробива и коляното му влезе на вътре, извади се за момент и се върна. В момента му правят магнитен резонанс”, сподели пред “Гонг” селекционерът на баскетболистите ни Росен Барчовски.

“Чакам д-р Тони Георгиев да каже какво му е. Дай Боже да не е скъсани връзки. Като гледам от опит мога да кажа, че приключиха нещата за него това лято. Дано не е нещо по-неприятно и да му се наруши и сезонът в Америка, в университета”, коментира още Барчовски.

Очаква се довечера към лагера на тима да се присъедини натурализираният американец Ърл Роуланд, който пристига днес в София. Отборът заминава за Хърватия на 25 юли, където ще изиграе няколко контроли./БЛИЦ