ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Поредна драма с издирването на изчезнал безследно човек. Този път липсва 25-годишна жена. От нея няма никакви вести от 28 октомври.

Изчезналата е баскетболистка. Конгоанската спортистка Нсимба Лузенга Лоусанге през този сезон носи екипа на хърватския Пламен (Пожега), но от края на миналия месец в клуба нямат никаква информация за нея. Сигналът за изчезването ѝ е подаден от треньора на отбора Владимир Енгълман.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Издирването на Лоусанте продължава вече няколко седмици. Единственото сигурно е, че тя не е преминала границата на Хърватия. Или поне не го е сторила по легален начин.

Още по-странното е, че трудно може да се придвижва сама. Наскоро е скъсала кръстни връзки на коляното и кракът ѝ трябва да е обездвижен. Имала е насрочена операция за януари 2023 г.

Енгълман счита, че тя е може да е потърсила място, където в по-кратки срокове да се подложи на хирургическа интервенция. Първата му мисъл е била, че Лоусанге се е върнала в Демократична република Конго. Семейството ѝ в африканската държава също няма контакт с баскетболистката.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК