Вицепрезидентът на Черно море Порт Варна Симеон Варчев разкри пред „Варна 24“, че ако тимът запази втората позиция в класирането преди плейофите, „моряците“ ще се подсилят с високо крило - 203-205 см с много добра стрелба.
 
"С привличането на такъв състезател ще се обогати този пост, тъй като при нас "тройките" са добри, но са ниски. Ако имаме и висока "тройка", тогава можем да правим и други комбинации при играта в нападение", разкри Варчев.
 
Той сподели, че ако продължат с това добро представяне, сърбите в тима ще бъдат поканени да останат в отбора и за следващия сезон. До десетина дни в мъжкия отбор ще бъде привлечен и младият Ангел Пейчинов, който в момента играе за младежкия тим на Черно море Порт Варна.
 
За предстоящия съперник Рилски спортист вицепрезидентът на Черно море Порт Варна заяви, че сериозно впечатление му е направил Шон Барнет.
 
"Останалите не са кой знае какви играчи, но все пак са американци. Аз мисля, че ще спечелим и то убедително. Според мен мачът с Рилски спортист ще е по-лесен за нас, отколкото този с „Левски“, допълни Варчев.