Дясната ръка на националния ни селекционер Пини Гершон в България Тити Папазов отрече баскетболистът на ТАУ Пийт Микел да е получавал български паспорт, както твърди испанският "Марка".

"Със сигурност не е български паспортът, който е получил. Микел е много добър играч, но играе на позиция, към която националният отбор няма интерес. Който и да бъде натурализиран, първо се гледа интересът на националния отбор. Информацията е малко объркана. Не е ставало въпрос за този играч. Ние имаме добри баскетболисти на тази позиция", коментира Тити, който е технически директор в представителния ни тим по баскетбол.

Папазов и неговият клубен отбор Левски ще научат довечера съперника си на полуфиналите на вътрешното ни първенство. Това ще е победителят от сблъсъка между Евроинс Черно море и Ямбол, които излизат в третата среща помежду си от 18:00 часа в зала "Христо Борисов" във Варна.

"Ямбол се представят много добре в тази серия, но отборът на Черно море с по-голям потенциал и би трябвало да е фаворит, да оползотвори домакинското си предимство. Основното им преимущество е в по-дългата резервна скамейка, но в един мач всичко е възможно", каза още пред "Гонг" Папазов.

"Ние тренираме, готвим се и очакваме своя съперник. Само ме притеснява, че реално след мач с Лукойл сме малко извън игрови ритъм", заяви още Тити Папазов. /БЛИЦ