Марко Маринович и Димитър Димитров са двамата баскетболисти на "Левски", които треньорът Константин Папазов отличи след снощния успех над Берое на старта в шампионата на НБЛ. "Сините" надделяха срещу селекцията на Георги Младенов с 84:69.

"Не започнахме достатъчно концентрирано двубоя и там, където имахме предимство, нашите центрове бяха много пасивни. Подобрихме играта в защита и заслужено победихме. Имаше пълна зала и еуфория, а това беше най-хубавото в този мач", коментира Папазов.

"Смятам, че като цяло имаше един изключително доминиращ Марко Маринович и много силен Димитър Димитров. От всички други очаквам много повече. Не мога да кажа, че съм недоволен, защото реално изпълниха задачата, която беше поставена, но този отбор има много по-голям потенциал. Като цяло съм доволен от резултата, но винаги може повече. Мачът с Балкан следващия кръг ще е много труден. Това е отборът, който направи най-добра селекция спрямо състава миналата година. След това влизаме в много тежка серия с 4 мача за 10 дни, но смятам, че момчетата са подготвени, като това се показа и в последната част срещу Берое, когато играхме най-добре", добави треньорът на "Левски".