Баскетболният "Левски" привлече американския център с български паспорт Прийст Лодърдейл, който през последните месеци бе в Черноморец. Новината потвърди наставникът на "сините" Тити Папазов. Договорът на Лодърдейл с "Левски" е до края на сезона, като има опция за още една година.

"Ако е жив и здрав, надявам се, че Прийст Лодърдейл ще играе за "Левски". Всички подробности са факт. Подписа договор до края на сезона с опция за още една година", коментира пред "Гонг" Тити Папазов.

"С неговото привличане свършихме много полезна работа за клуба. Знам, че той е много атрактивен играч и феновете очакват много от него. Но най-големият плюс от неговото присъствие в "Левски" е, че много от децата ще бъдат запалени допълнително", добави наставникът на "сините".

"Лукойл са преговаряли с него. Той избра нас. Вероятно вече от Лукойл търсят друг играч за заместник на Камбала. Може би по-добър и от него. Имаме безкрайно добри отношения между нашите два клуба, чухме се с Везенков веднага, след като договорът на Лодърдейл стана факт. Нещата ще се решават на терена", сподели още Тити Папазов. /БЛИЦ