Американската звезда на баскетболния Анадолу Ефес Крис Сингълтън е приет спешно болница тази нощ. 33-годишният бивш играч на Вашингтон Уизърдс от НБА се е оплакал от силни болки в гърдите.

Според журналиста Исмаил Сеньол от „beIN Sports“, лекарите са имали съмнения, че Сингълтън е получил сърдечен удар и това е причината за болките. Направеният преглед обаче е отхвърлил тези опасения.

„Направената ангиография на Крис Сингълтън не е показала следи от сърдечен удар. Правят му се допълнителни изследвания. Той ще остане под лекарско наблюдение, а нашият клуб ще предоставя най-точната информация за състоянието му“, обявиха от Анадолу Ефес.

Новината за здравословния проблем с 206-сантиметровия център идва само дни, след като съотборникът му Браян Дънстън катастрофира в ТИР в събота. Той се размина с тежки контузии и вече е изписан от болница.

През 2021 и 2022 г. Крис Сингълтън и Браян Дънстън изведоха Анадолу Ефес до спечелването на Евролигата - най-силният международен баскетболен турнир на Стария континент.