Ремонтът на баскетболната зала на ЦСКА върви с пълна сила и ще бъде изпълнено обещанието на президента Роберт Гергов да е готова за Коледа. Вече са поставени седалките, включено е и парното. Вчера бе доставен и подвижният паркет, върху който ще се играят мачовете. Той ще бъде поставен до няколко дни.
 
Официалното откриване на залата ще се състои в края на януари с мач между ветераните на ЦСКА и Левски, но се изчаква да се види какъв ще е календарът на първенствата, за да може да се избере подходяща дата.
 
Преди това обаче там ще се проведе традиционният детски турнир на името на легендарния баскетболен треньор Веселин Темков. 13-ото издание на надпреварата, организирано от БФБ и Столична община, ще е от 11 до 13 януари (петък-неделя) в ремонтираната зала на стадион „Българска армия”. Ще се състоят едновременно два фестивала по минибаскетбол за 8-годишни (род. след 01.01.2005) и 10-годишни (след 01.01.2003) състезателки и състезатели от регионите „Витоша” и „Рила”. Малчуганите ще се състезават на ниски кошове (2.60 м.)