“Левски” ще привлече нов играч на мястото на центъра Николай Върбанов, който ще претърпи операция. “Сините” имат време до 9 март да картотекират нови играчи.

„Ники Върбанов почти сигурно ще бъде подложен на операция. Искам феновете да не се сърдят, защото е в интерес на националния тим, и неговото здраве да не продължава да играе така. Той прояви достатъчно характер и воля да преодолее болката. Ако има нещо положително във финала, това беше неговото човешко отношение. Хернията трябва да бъде подложена на оперативна намеса. Много е далече края на март, за да изчакаме и Мача на звездите. Вярвам, че хората ще ни разберат и ще приемат неговото неучастие в шоуто”, сподели треньорът на “Левски” Тити Папазов.

„Аз съм човек, който вярва в знаците на съдбата. В името на това, че смятам, че ние мислим правилно. Смятам, че Ники, за да бъде оперират, трябва да привлечем друг играч. Има страшно много баскетболисти, високи по 210 сантиметра, и един от тях ще пристигне в България”, допълни треньорът на “сините”.