Баскетболният "Левски" ще излезе без един от тримата си американски състезатели срещу Улцин довечера в мач от Балканската лига.

Коул е получил няколко дни почивка от треньора Тити Папазов и няма да пътува с отбора за Черна гора. 204-сантиметровият Коул ще е и единственият отсъстващ за "сините".

Техничният баскетболист бе титуляр за "Левски" във всичките четири мача на отбора, изиграни до момента в Лигата. Записал е средно 13,3 точки и 4,8 борби за 24,3 минути на терена.

Двубоят е тази вечер от 19:00 часа българско време. Българският вицешампион имаше тежко, почти 17-часово пътуване с автобус до Черна гора и играчите ще разполагат с малко време за възстановяване преди мача.

Шампионът от миналогодишното издание на Балканската лига и носител на Купата на България е лидер в своята Група "А" с 3 победи от 4 мача, колкото имат ОКК Белград и Жрински Мостар./БЛИЦ

Черногорският Улцине на предпоследното място с един успех до момента. В първата срещу между двата тима „сините” разгромиха съперника си с 81:58 точки./БЛИЦ