Съставът на "Левски" бе подсилен от черногорката Наташа Попович, съобщава официлният сайт на клуба. Родената през 1982 година баскетболистка играе в подкошието и ще бъде в изключителна полза на тима на тази позиция. Попович има отлична биография, със солидно участие в Адриатическата лига с отборите на Рагуза Дубровник, Йединство Биело Поле, Шибеник Джоли и Будучност Подгорица. През миналия сезон високата 192 сантиметра баскетболистка играе в Спартак Ногинск в силното руско първенство като регистрира участие и в Еврокъп. Средните показатели й са малко над 5 точки и 7 борби на среща в общо 26 мача в руската лига и Еврокъп, но впечатлява второто й място по блокове в Русия.

3 пъти шампион на Черна гора и два пъти носител на купата на страната, избирана за най-добър център през 2011 и 2012. Национален състезател на Черна гора, участник на две европейски първенства с този отбор.

В неделя "Левски" ще гостува на Рилски спортист в Самоков за мач номер 2 от Националната баскетболна лига. "Сините" ще търсят своята първа победа в шампионата срещу обновения отбор на домакините, които привлякоха добри състезателки именно в подкошието.