Трагично загиналия баскетболен исполин Коби Брайънт и съпругата му Ванеса никога не са се возили заедно в хеликоптера, с който той катастрофира в Калифорния.

Двамата били направили сделка да не се качват заедно, твърди списание „People“.

Коби загина в неделя, когато хеликоптерът му се разби в планината Калабасас. Жертвите са 9, сред които и 13-годишната му дъщеря Джиана-Мария.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Задно с тях загинаха и тричленно семейство – бейзболният треньор на „Ориндж Коуст Колидж“ Джон Алтобели, неговата съпруга Кери и дъщеря им Алиса. Момичето е било сред съотборничките на Джиана.

Част от злополучния полет е била и друга състезателка от отбора – Пейтън Честър, която е била придружавана от майка си Сара. Сред жертвите са също баскетболният треньор Кристина Маузер, която е преподавала в училището на дъщерята на Коби в „Нюпорт Бийч“, и пилотът Ара Зобаян.

Междувременно се разбра, че зловещата катастрофа е станала до задния двор на имението на певицата Джесика Симпсън, пише bg-voice.com

Тя сподели снимка от двора на дома си в планината Калабасас.

Изпълнителката каза, че със съпруга ѝ Ерик Джонсън са видяли как медицинските хеликоптери прелитат около имението им и са почувствали, че е станало нещо лошо.

„Ерик направи тази снимка от нашия заден двор точно след като е станал инцидента, при който Коби, дъщеря му и другите красиви души се пренесоха завинаги при Бог. Видяхме медицинските хеликоптери, които прелитаха над къщата ни и аз почувствах загубата“, написа тя в Instagram.
 ВСИЧКО ЗА КОБИ БРАЙЪНТ ЧЕТЕТЕ ТУК!