ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Една от легендите на българския баскетбол и треньор на Миньор 2015 Георги Младенов изрита новото попълнение на отбора Чейк Кебе.

Причина за това е непристойно поведение, което американецът със сенегалски корени си е позволил към него, като заедно с това е посегнал на свой съотборник.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"В отбора вече няма да бъде Шейк Кебе. Освободен е. Едно от нещата е, че не показа това, което се очакваше от него. Това обаче не е водещото. Той си позволи по време на едноминутно прекъсване в срещата с ЦСКА да посегне на друг играч и си позволи да се обърне към мен по начин, по който не бих се обърнал дори аз към най-големия си враг. Нека не забравяме, че имам история зад гърба си и съм постигнал нещо, докато той все още не е постигнал нищо. Кебе вече не е част от нашия отбор. 

В момента много усилено търсим играч на неговото място. Очакваме днес да пристигне сръбски състезател с договор, за да го проверим в рамките на една седмица. Ако го одобрим, договорът му влиза в сила, ако ли не - просто си тръгва. Не може да останем в този състав. Първо, ние сме с много къса ротация, второ - нямаме тази височина и сила, която ни трябва. Има мачове, в които трябва да се сборим с по-високи отбори. Един от тях е Черноморец, с който е и следващият ни двубой", каза Младенов пред канал “Струма”.

Кебе взе участие в три мача на Миньор 2015, като записа средно по 4.0 точки и 3.0 борби в НБЛ.