ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски беше много ядосан на играчите си след поражението от Берое с 81:85 в среща от седмия кръг на НБЛ. Загубата е трета поредна за "армейците". 

В интервюто си след мача Барчовски се закани на възпитаниците си и обяви, че те няма да излязат от залата, докато не спечелят няколко двубоя. Нещо повече - специалистът дори обяви, че спира парите на състезателите си.

"Причината за загубата се нарича липса на класа, глупост, страх и липса на характер. Те се поправят с много работа. Сега им казах, че от утре няма да излязат от залата - от сутринта по два-три пъти, докато спечелят няколко мача. Спирам парите на абсолютно всички и на щаба, докато видя, че със себе си имам мъже", отсече Барчовски.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

"Ако седнем да говорим за баскетбол - да, не искахме да се борим много в нападение, а да спрем транзицията. Те ни пребориха. Имахме идея да намалим грешките, а те са 18. Накрая два пъти имаме шанс - единият се хлъзга, другият им дава в ръцете, безхарактерна работа. Хора с претенции, когато се подписват договори, а са кръгла нула на терена. Така не става! Аз ще взема своите изводи. Явно много меко подхождам към отбора. Няма да е така вече. Предпочитам да е в началото, защото после ще е късно:, добави ядосаният Росен Барчовски.  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК