Иван Лилов спечели конкурса за стрелба от зоната за три точки по време на Престиж Мач на звездите в зала "Диана" в Ямбол. Гардът на Балкан Ботевград победи основния реализатор на Ямбол Тейлър Лейзър. В последния етап Лилов вкара 7 от 10 опита, докато съперникът му започна с 6-0 и загуби надпреварата. В конкурса участие взеха още капитанът на Левски Павел Иванов, Брундо Шундов и Костадин Маршавелски, които обаче отпаднаха още в първия етап.

Капитанът на Балкан Павел Маринов и състезателят на Черно море Порт Варна Лени Даниел си разделиха приза за най-добри забивачи. Двамата състезатели триумфираха с еднакви резултати във финалния етап на конкурса. Даниел се нагърби с трудната задача и прескочи кукер, който се появи в залата за изненада на зрителите.

Ди Браун от Лукойл Академик спечели конкурса по умения, като на финала надигра гарда на Черно море Станимир Маринов. В конкурса играчите започваха със стрелба от тройката, а след нея трябваше да слаломират между трима кукери в ролята на защитници, след това да преминат още няколко препятствия и да да завършат с бърз пробив. В конкурса участие взеха Асен Великов и Педжа Стаменкович.

Победителите в отделните конкурси:

Три точки - Иван Лилов (Балкан)
Забивки - Павел Маринов (Балкан), Лени Даниел (Черно море)
Конкурс за умения - Ди Браун (Лукойл Академик)