Отборът на Георги Младенов - мароканският Ас дьо Сал, започна с две поредни победи в новия шампионат на северноафриканската държава.
 
Тимът се наложи над WAK (Казабланка) със 76:64,  а после отупа и Хосима със 100:81.
Легендата на Левски и националния отбор обаче е недоволен от моментната форма на своите състезатели.
 
"Не мога да кажа, че съм доволен, тъй като бързо излизаме от ритъм на игра в срещите. Това обаче е нормално, като се има предвид, че за два месеца едва седем пъти съм тренирал с целия отбор. Проблемът е, че заради ангажименти на националния тим на Мароко голяма част от моите баскетболисти не могат да присъстват на нашите занимания. Ас дьо Сал има общо 7 национали, които предстои да заминат отново на лагер с представителния тим, тъй като през декември има Африканска купа, в която взимат участие три отбора. Подготовката им ще се провежда във Франция. Това автоматично означава, че всичко, което се опитваме да наложим като схема на игра, най-вероятно ще бъде забравено от тях и като се върнат ще трябва да започнем отначало", заяви пред Sportal.bg Младенов.
 
"Целта е титла и Купа в Мароко, както и възможно най-силно представяне в клубните турнири на континента. Условията, които предоставя клуба, са много добри и оттук нататък ни чака доста работа. Действително е неприятно, когато част от състава да не е перманентно на линия, но пък това в никакъв случай не може да намали амбициите ни", завърши Георги Младенов.