Треньорът на "Левски" Константин Папазов бе доволен от победата на своя тим с 81:71 над Балкан (Ботевград) в трети мач от полуфиналния плейоф.
 
"Сините" останаха в борбата за финала след домакински успех, а Тити определи победата като заслужена. Треньорът за пореден път се заяде с феновете от Ботеград, обявявайки че са били много повече от разрешената бройка
 
"Вижте ги. Имат 600 човека на трибуните, при позволени 160. Ето каква е разликата между нас и всички останали - ние спазваме правилата. Всеки иска да победи Тити Папазов. Благодарности към феновете на "Левски", но не може техните да са повече. Имаме потенциал за победа в четвъртия мач. Доказахме категорично, че имаме класа и характер. За следващия мач феновете на Ботевград ще са 160. Като съм к*рва и п*едераст, ще спазваме правилата", заяви афектираният Папазов пред 
Нюз 7" непосредствено след края на мача.
 
Преди началото на двубоя пък Тити се замеси в друг скандал. Организаторът на мача за 100-годишнината на футболния "Левски" принуди и привържениците от Ботевград да си вземат от пропуските за 23 май.
 
Малко след 17 часа в "Универсиада" успяха да влязат около 200 ултраси на Балкан, които платиха по 4 и 5 лева. В един момент обаче пачката с билетите беше скрита и започна продажбата само на пропуски за юбилейния мач с Лацио, заради което логично настана скандал. Напрежението ескалира и хората от Ботевград се нахвърлиха на Папазов, искайки му обяснение защо ги принуждава да плащат по 14 и 19 лева.