Треньорът на “Левски” Константин Папазов вярва в потенциала на своя тим преди полуфинала с Рилски спортист в Балканската лига. Двата отбора излизат един срещу друг от 18 часа наше време в македонския град Кавадарци.
 
„Този мач с Рилски спортист ще е по-труден от досегашните, защото това е един двубой. Шампионатните срещи са съвсем различни. Това е мач, в който логиката е те да бъдат по-отпуснати. За тях все пак самото класиране е успех, имайки предвид трудностите, които изпитваха в Балканската лига. Ние влизаме в лигата като фаворити, само с една загуба, така че смятам, че напрежението би трябвало да бъде в нас, но това за опитен отбор, като нашият, не би трябвало да бъде проблем”, заяви Тити Папазов при отпътуването на „сините” от София.
 
„И Пи Ел, и Павката Иванов не са в добро състояние, но са здрави и за определени периоди могат да помогнат. Ние участваме в три състезания през сезона и най-нормалното е да имаме амбиции за три финала. Тази година заслужавахме да вземем Купата на България, но спортният шанс ни обърна гръб. Сега се надяваме късметът да е на наша страна”, завърши спецът.