Константин Папазов коментира загубата на "Левски" от Черно море с 82:84 в мач от баскетболното ни първенство. Това беше четвърто поражение за "сините" от началото на сезона и второ от варненци.

"Ако има някаква закономерност, днес Черно море заслужаваше повече да ни победи. Мачът е 40 минути. Когато един играе и се раздава 35 минути, а другият само десетина, не е заслужено да победим ние. Да не се казвам Константин Папазов, ако чуете от мен да се оправдавам. Но ние си знаем и си носим кръста от мачовете в Балканската лига. Имат си плюсове, имат и минуси. Оправдание от сорта уморени - няма", заяви Тити Папазов.

"Пропиляхме седем точки по най-безобразния начин. Отново се борихме, което го знаем, с това никого не сме изненадали. При минус 10-11 точки не се отказахме, но...не може всеки път да се побеждава. Да, накрая се представихме достойно, имахме атака за продължение, в което не се знаеше какво ще се случи. За съжаление получихме повече от Стаменкович. Вкара четири тройки от четири опита - повече от това, което представя до момента през сезона. Те имат вкарани през първото полувреме шест тройки, направиха и много точки от контраатаки", допълни наставникът.

"Факт е, че ние имаме нужда от селекция. Искам да вземем играчи, които са класа. Доста пъти опитахме с Ники Върбанов, но губеше позиции в част от тях. Три-четири топки му избягаха от ръцете. Видяхте и какви решаващи пропуски имаше", завърши Папазов./БЛИЦ