Треньорът на баскетболния “Левски” Константин Папазов направи поредното си емоционално изказване. “Сините” победиха Балкан Ботевград с 90:71 в дербито на втория кръг на НБЛ. Двубоят обаче се игра в зала “Арена Овергаз”, която наподобява училищен салон. Именно заради това, че не можаха да се поберат всички фенове, дойдоха и повечето въпроси на журналистите към Папазов.

Представяме ви автентичното изказване на Тити Папазов:

“Заети са зала “Универсиада”, “Арена 1” и “Арена 2”, кажи къде да играем?! Откъде накъде ще гостуваме в еуфорията в Ботевград, да сменим домакинствата. Такова нещо няма, такова нещо няма, нито един човек няма върнат. Аз в твоята работа не се бъркам, да казвам защо този или онзи некадърник е на работа в телевизията (б.р. – обръща се към журналист). Заети са, тази, тази и тази зала. Остава вариантът да играем някъде навънка, но на 27 октомври не може. Иначе щяхме да го направим, за да ти угодим. Питайте нещо позитивно, питайте нещо позитивно. Ние сме най-потърпевши от това нещо. Какво да направим. Няма свободна зала. Ето, дойдоха 150 души от Ботевград, пуснахме ги всички. На наш домакински мач. Ние предпочитахме нашите фенове да страдат, но да не пискат гостите. Нямахме полезен ход, нямаме. Ще дойдат 20 фена на “Левски” истински и ще стане какафония”, изригна Тити Папазов.

“Ти какво правиш позитивно? Написа ли, че Тити го е страх (б.р. – обръща се към друг журналист). Понеже много ми е страх е 90:71. Вие сте проводници на негативни неща, на заяждания. Напишете нещо коректно, бе. Защо не го напишете това, да ви видя. Отличен шест днес. Някакви други спортно-технически въпроси имате ли. Питайте ме пак за феновете. Вместо да питате как сте ги били, какво пазиха те, какво вие, ама то ви е мъгла за вас. Как да питате нещо, което ви е мъгла. Това не е същността, има 90:71, класика второ полувреме, 18 точки разлика. А вие ме питате за феновете, дали другия път ще дойдат, или не. Да, ще дойдат, защото Лудогорец е паднал, това е най-хубавата новина. И че ЦСКА губи точки в Пловдив срещу “Ботев”.