Треньорът на баскетболния тим на „Левски” Тити Папазов е убеден, че феновете могат да спасят отбора. Той все още не знае какво точно ще бъде шоуто, предвидено за 15 февруари в „Арена Армеец”.

“Заслужавахме победата днес. В този вид Левски ми харесва, като изключим последната част, но за нея има обективни причини. Като цяло играхме доста добре. Още не знаем какво ще бъде точно събитието на 15 февруари. Ще участват футболистите, ще бъдат представени новите, Стойчо Стоев е нов треньор. Ще играят старите звезди срещу сегашния футболен отбор, а после нещо смесено между баскетбол и футбол, ние срещу тях, те срещу нас. Ясно е, че хората ще дойдат да ни подкрепят. Ще се опитаме да ги зарадваме”, сподели Тити Папазов след успеха над Спартак (Плевен) с 88:80.

“Иска ми се да напълним “Арена Армеец” - 12 хиляди. Има голяма еуфория, ако успеем да я реализираме… Препълнената зала ще даде голяма енергия на този отбор. Феновете могат да спасят отбора. Предизвикателството е голямо. Искаме да покажем, че феновете могат всичко. Има химия между нас и между тях. Имаше много скептици около юбилея, а той стана превъзходно”, допълни ексцентричният специалист.