Треньорът на “Левски” Константин Папазов присъства на днешната пресконференция по повод предстоящия бенефис на легендарния Георги Младенов. Юбилейният мач ще бъде на 28 септември в зала “Арена Армеец”, а “Левски” ще се изправи срещу настоящия европейски клубен шампион Панатинайкос.

“Гърците пристигат в пълен състав. Това е актуалният европейски шампион (ПАО победи Макаби Тел Авив със 78:70 на финала на Евролигата през последния сезон). Националите им ще се присъединят именно тук, в София. Преди това тимът има участие на турнир в Москва. Смятам, че като отбор, който в последните 15 години е 6 пъти шампион на Европа, не трябва да се съмнявате, че те ще използват всяка възможност за подготовката си. Въпреки че мачът ще бъде бенефис, бъдете сигурни, че шоу ще има. Панатинайкос идва тук, за да играе и да покаже най-доброто си лице. Ние ще се опитаме по най-добрия начин да представим “Левски” и България”, заяви Тити Папазов, който е част от организационния комитет на бенефиса.

“Георги Младенов показва с поведението си, че е истински феномен. Тренира два пъти на ден изключително професионално, а от другата седмица ще тренира с “Левски”. Казал е, че няма как неговата кариера да завърши със загуба. Смятам, че цените на билетите са съвсем символични. Много ми се иска залата да е препълнена. Хората вече питат кога ще се пуснат билетите. Ние нямаме много звезди като Гошо Младенов и е важно да успеем да ги уважаваме”, завърши Тити./БЛИЦ