Треньорът на „Левски“ Константин Папазов коментира представянето на тима си след загубата с 30 точки от Цървена звезда в мач от Адриатическата лига. Според него резултатът е реален, а самият той е доволен от отбора си.
 
„Играхме храбро 24 минути. Третият ни плеймейкър го използвахме 32 минути, той все още е млад, но трябваше да рискуваме. Имахме големи проблеми през второто полувреме. Звезда игра агресивно, особено Блажич. Моите играчи не можаха да издържат. Имахме добри минути и показахме, че сме интересен и нов отбор, но е трудно без двама плеймейкъри. Играхме по-добре от това, което можем 23 минути, но реалният резултат е 25-30 точки. Желая на Звезда титлата, а аз казах на Радонич, че това е добро начало“, заяви треньорът на „Левски“.
 
„Имахме различни амбиции, но сега положението ни е по-тежко. В тази зала и по-добри отбори са имали по-лоши резултати. Имаме млади играчи, на които даваме шанс и искам те да използват този опит. Много съм доволен. Трябва време нещата да се нагодят, качеството ще се види след няколко седмици“, добави Папазов.