Константин Папазов призна, че загубата на "Левски" от Пея с 69:81 в среща от Балканската лига, е била заслужена.

„Имаше няколко ситуации, в които успяхме да покажем характер и да стопим пасива си до пет точки, но след това сбъркахме три елементарни ситуации и изпуснахме шанса да се закачим и да се върнем в мача. Не мога да приема, че ще позволим на съперника да вземе толкова много борби в нападение. Изпуснахме златен шанс и сега трябва да компенсираме при гостуванията си. Странно е, че през този сезон ние играем по-добре извън София.

Победихме в Косово този отбор при препълнена зала. Днес не съм бил сигурен, че ще победим, но имахме предимство. Лошото начало на мача и лошото начало на второто полувреме, когато от 7 разликата отиде до 19 точки, беше ключово. Изразходва се много физическа енергия и емоции, за да ги настигнеш, но те не са случаен отбор и е нормално да дойдат и техните добри минути. Заслужена победа на гостите.

69 точки са много малко за нашия отбор. Играхме много слабо в нападение, с много нисък процент при стрелбата за три точки. Изпуснатите наказателни удари в ключови моменти също са фактор. Има реалности и те са, че днес отборът на Пея заслужаваше победата”, заяви Тити Папазов./БЛИЦ