Старши треньорът на баскетболния “Левски” Константин Папазов по традиция ръководеше цялата организация около отпътуването на тима за Израел, за участието му във Финалната четворка на Балканската лига. „Сините“ тръгнаха с полет през Истанбул, заедно със съперника си на полуфинала Фени Индустри.

“Смятам, че всички отбори отиват с амбицията да спечелят. Домакините безспорно са фаворит, но за да спечелиш купата, трябва да победиш два пъти. Няма да бъде никак лесно, първо ни чака много тежък полуфинал. Въпреки че победихме Фени два пъти през годината, те са много опитен отбор и могат да те изненадат във всеки момент. Отиваме на едно много тежко състезание, но каквото е за нас, такова е и за нашите конкуренти”, заяви специалистът.

“Където и да се състезаваме, искаме да стигнем до финалите. И в Балканската лига има отбор, който е по-силен от нашия, и в България Лукойл доминира. За нас няма приоритети, единственият ни приоритет е да играем добре, и да се класираме колкото се може по-напред.“, каза още Тити.