Баскетболистите на Левски записаха втора домакинска победа в Балканската лига, след като отново надвиха македонски тим. Този път играчите на Тити Папазов победиха трудно Блокотехна с 99:93 след продължение.

На почивката Левски се оттегли с аванс от 46:39, след като играеше по-добре в защита. В средата на третата част старши треньорът а Блокотехна Мариян Илиевски реагира бурно и се стигна до скандал, след който не само той, но и Константин Папазов бе изгонен от залата.

Блокотехна водеше с точка 28 секунди преди края на четвъртата част, а Левски имаше финална атака. Гостите направиха фаул, но Веско Веселинов вкара само един наказателен удар и изравни за 84:84. В ответната атаката Синиша Аврамовски бе фаулиран, но пропусна и двата наказателни удара, за да се стигне до продължение. В него "сините" поведоха с 6 точки и задържаха аванса си до края.

Най-резултатен с 22 точки за Левски бе Никола Маравич, а Деян Карамфилов записа 17 точки, 10 асистенции и 8 борби. Дуейн Бенджамин вкара 27 за Блокотехна.