Треньорът на баскетболния “Левски” Константин Папазов не беше доволен след втората загуба във финалната серия от Лукойл Академик. “Сините” паднаха със 76:80, а в неделя е третата среща. При победа Лукойл Академик може да стане шампион още в неделя, след като днес поведе с 2:0 успеха.

“Престъпно е да не спрем контраатака с фаул на два пъти. След това ни вкараха две тройки поред. Показахме, че се борихме със сърце и дух до последно. През по-голямата част от мача водехме играта, контролирахме нещата. Те обаче имат голяма опит и самочувствие. Торо (Стефан Георгиев) е много силен и важен играч, в решаващи ситуации явно не се чувства добре, неразположен е. Днес наистина бяхме отбор, който не заслужаваше да загуби. Ако бяхме спечелили, нямаше да бъде несправедливо”, заяви Тити Папазов.

“Убеден съм, че в неделя феновете ще напълнят залата и ще бъде плюс за нас. Трудно се играе, когато си опрян до стената. Трябва да покажем на хората, които ни вярват, че няма да ги подведем, ще защитаваме името си. Боли, когато си загубил по такъв начин”, завърши специалистът./БЛИЦ