Приключи турнирът по стрийт баскетбол, организиран от Данаил Папазов и Гражданската инициатива "Живот за Варна". Специално за финалите на състезанието вчера дойдоха големите звезди Георги Глушков, който е и президент на Българската федерация по баскетбол, Тодор Стойков, както и известният треньор Тити Папазов. Те, заедно с изпълнителния директор на баскетболния клуб Черно море Борислав Ташев и вицепрезидентът Симеон Варчев, подкрепиха състезателите.

Турнирът, който се проведе в двора на Търговската гимназия, премина при много голям интерес. В него участваха 40 отбора. В последната финална вечер демонстрационен мач направиха състезатели от "Черно море".

"Всички отбори ни впечатлиха много с представянето си. С колегите ми от "Живот за Варна" сме възхитени от играта на младите таланти", коментира Данаил Папазов. Той, заедно с Георги Глушков и Тити Папазов, награди победителите в надпреварата. Това бяха:

I. Състезатели, родени през 2004 г.
Първо място - отбор "Стрелци"
Второ място - отбор "Рицарите"
Най-добро представяне - Харун Даруаш

II. Състезатели, родени през 2003 г.
Първо място - отбор "Черно море"
Второ място - отбор "Гошевците"
Най-добро представяне - Мирослав Ларгов III.

Състезатели, родени през 2002 г.
Първо място - отбор "Пилешки бутчета"
Второ място - "Гладиаторите"
Най-добро представяне - Берк Мехмед IV.

Състезатели, родени през 2001 г.
Първо място - отбор "Спас"
Второ място - отбор "Манджата"
Най-добро представяне - Цветан Савов

Турнирът по футбол, организиран от "Живот за Варна", продължава и днес в Спортен комплекс "Тринити парк". Предстоят финалите и награждаването на победителите. Както и на предходните два турнира - по плажен волейбол и по стрийт баскетбол, забавлението за публиката е гарантирано от момчетата от "Тутурутка".