Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов бе изключително емоционален след победата над Балкан (Ботевград) във финала на турнира за Купата на България. Отборът му спечели за втора поредна година трофея. 

„Като организатор искам да започна с лесната част. Искам да благодаря на целия екип, който работи за организацията на този турнир. Естествено, че искам да благодаря и на всички спонсори, защото те ни дадоха възможност да организираме най-хубавата Купа в историята. Ние показахме, че при добра организация от едно събитие може да се прави бизнес. Това от организационна гледна точка", започна Папазов.

"Когато лятото бях оставен за треньор на Левски Лукойл станах първият, който запазва поста си след загубен финал. Получих кредит на доверие от г-н Златев и г-н Стойков. Засега съм върнал половината кредит. Затова и не се радвам толкова много. Аз вярвам в Господ и вярвам, че на този свят има правда. Човек, когато е истински, честен и работи няма начин да не успее. Този отбор не ми дава право да им направя една забележка. Невероятен професионализъм, изключителна коректност и невероятна химия между българи и чужденци“, коментира още специалистът след победата.