Треньорът на баскетболния "Левски" Константин Папазов коментира актуални събития около клуба. Както е известно, "сините" имаха големи амбиции след като станаха шампиони, но след финансовата криза заради спонсора, сега са в лош момент. Още преди няколко дни стана ясно, че треньорите в школата и служителите са освободени, но днес Папазов призна, че и самият той е съкратен.

"Всички сме на борсата, съкратени сме, включителнво и аз от 1 август", заяви ексцентричният наставник пред радио "Дарик". "Ако трябва аз ще бъда детско-юношеската школа на "Левски", но тя ще остане. В какъв вид?! Ще видим. Може да има редуциране, може да намалим треньорите. Досега всяка възраст имаше треньор, сега може да има един на няколко възрасти, но школа ще има. За нас това е важно. За нас е важно да правим социален проект, да даваме шанс на децата", допълни треньорът.

За това, че, ако баскетболняит "Левски" не съществува, София остава без отбор в елита, Папазов заяви: "Това е с големи букви позор на българския спорт, позор. За мен е трагедия и липсата на ЦСКА."