Треньорът на "Левски" Константин Папазов изтъкна ранното подценяване на съперника като един от основните фактори за неубедителната победа на тима си над Зрински Мостар (63:57) в срещата за Балканската лига, играна снощи.

"Съперникът ни игра с много голямо желание и агресивно в защита. Може би изпаднахме в ситуация, в която аз си помислих прекалено рано, че ще вземем рутинна победа срещу противника. Реших да играем с по-широк състав, но явно трябваше да оставя на терена по-опитните играчи. Зрински са млад отбор, който не се отказа. Едва ли някой в залата се е съмнявал, че ще победим, но не може "Левски" през три дни да показва различни лица. Не мога да кажа, че играчите не се стараха, защото през много голяма част от мача играхме много силна защита. Победата е победа, но аз не съм доволен от играта", коментира Папазов.

За предстоящото следващата седмица дерби в НБЛ срещу Лукойл Академик, Тити каза: "Още в понеделник, когато подготвяхме програмата си, насочихме вниманието си за мача с Лукойл. В никакъв случай не подценявам нито днешния ни съперник, нито Ямбол, които ни изненадаха веднъж миналия сезон. В дербито ние сме догонващи както във времето за подготовка, така и в изиграните важни мачове. Може би от тази гледна точка прекалено рано насочихме вниманието си за другата събота, а все пак имаме да играем и други мачове."