Треньорът на "Левски" Константин Папазов определи като голям плюс привличането на бившия играч на тима Брендън Хийт преди мача с Берое днес. Американецът тренира от петък с "Левски", а целта е да бъде в оптимална форма за 1/4-финалите в първенството.
 
"Той и сега е в много добра форма. Тренира още от март месец. Въпросът е, че има нужда малко от време, за да се адаптира. След този мач ще имаме 10 дни, за да изчистим всичко и да сме напълно готови за плейофите. Безспорно неговото присъствие е голям плюс. Той е с голямо самочувствие и това се отразява и на останалите. Ще ни бъде трудно, но с Хийт в никакъв случай вече не може да се смята, че ще бъдем аутсайдер. Да, ще ни бъде трудно да отстраним съперника си, най-вероятно Черно море, тъй като те имат домакинско предимство. Но идеята ми е, поне да ни даде шанс да се борим", коментира за „Тема Спорт” Папазов.
 
Наставникът на "сините" допълни, че Хийт е трябвало да пристигне по-рано и да играе при загубата от Рилски спортист, но лични ангажименти не са му позволили.