Треньорът на Бостън Док Ривърс ще води Изтока в предстоящия Мач на Звездите в НБА след 2 седмици.
 
Победата на “келтите” тази нощ над Сакраменто с 95:90 означаваше, че до 6 февруари отборът ще бъде с най-добър баланс (37-11) в конференцията и това донесе правото на Ривърс да води звездния състав.
 
Това ще бъде втори такъв двубой за специалиста, който през 2008 изведе тима до победа над Запада със 134:128 в Ню Орлийнс.
 
Иначе той е в своя 7-и сезон начело на Селтикс, като през 2008 година триумфира с титлата, а преди това изведе отбора до 66 победи и само 16 загуби през редовния сезон, което му донесе и приза за треньор на годината. Само трима други специалисти водели Бостън бяха печелили отличието преди него.
 
Успехът срещу Кингс обаче не дойде чак толкова лесно, защото Бостън направи много слаба втора четвърт и на почивката губеше с 45:54. Още в третия период обаче гостите направиха обрат, който в средата на последната четвърт достигна до 87:77 и до края тимът удържа триумфа, приключвайки с 3 победи и загуба турнето си на Запад. Рей Алън наниза 22 точки, а Ражон Рондо добави още 17 и 10 асистенции.