ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов призна, че той и играчите му не са получавали заплати от три месеца и направи мрачна прогноза за бъдещето на баскетболните клубове у нас.

„Ние не сме получавали три месеца заплати, не сме получавали една стотинка. Всички в този отбор се държат заради изключителния си характер, включително аз и Божидар Гьорев. Ние сме Левски и сме задължени във всеки мач да играем за победа. В отбора ни има седем момчета, които са под 20 години за разлика от отбора на Миньор, който има и чужденци. Имат добра организация, поздравявам ги, направили са хубава зала, играят хубава баскетбол, просто понякога късметът не е на тяхна страна. Ние какво да направим, да не играем баскетбол ли? Какво да кажа на момчетата в съблекалнята – нямаме 2 лв. да пием кафе? Не искам да омаловажават нашия успех.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

 Не може всички да изпъкват. Днес Макс игра супер, в други мачове беше Марио, в предния Момчи. Ние нямаме избор, разберете. Нямаме висок човек, имаме само Митко Маринчешки. В отбора на Перник има петимата високи човека, да си погледнат и в тяхната кошница и да видят проблема. Проблемът не е в нас, ние дойдохме и се борихме, поздравявам момчетата за тази победа още веднъж.

 Опитваме се, оцеляваме. За жалост такава е действителността в България за спорта и ще става още по-зле. Догодина ще има още 2-3 отбора, които ще са като нас и сега има 2-3. Нещата не вървят добре.

 Обстановката в Перник беше супер. Предпочитам да играем в такава зала, отколкото пред празна. Играл съм и пред по-враждебни зали. Организацията беше супер. Извинявам се за качеството на баскетбола, но това е при нас. Борим се, опитваме се да ограничим противника до по-малко точки. Ние изпуснахме 16 фала, и те имат лош процент. Просто лошо стреляхме, не знам. Като си уморен, в един момент краката не те слушат. Не можахме да вкараме доста отворени стрелби. След това те отвориха много добре последната част с няколко тройки и направиха разликата. Фалът е психология, не майсторство", заяви Ангелов.