Баскетболистите на Рилски спортист замислят протест срещу ръководството. Момчетата на Александър Тодоров не са получавали заплати близо три месеца и смятат да спрат тренировки, пише “7 дни спорт”.
 
Заради загубите във Варна и Стара Загора беше наказан и дублиращият отбор на Рилецо. Младоците останаха без последните си заплати. Играчите са били принудени от ръководството да платят разходите по гостуванията си с техните възнаграждения заради претърпeните загуби.
 
По последна информация на източници, близки до отбора, основни играчи на Рилецо може да останат на пейката в следващия мач в знак на протест по неплатени задължения по договорите им.
 
Според други източници финансовите задължения към играчите вече са изчистени. Те дори са получили заплатите си на ръка в края на миналата година, след гостуването на Спартак (Пл) на 29 декември. Проблемите в първите месеци от сезона дошли от недоволството на ръководството от лошия старт. Тогава Рилецо нареди 5 поредни загуби след победите в първите два кръга от първенството./БЛИЦ