ЦСКА (Москва) и Олимпиакос остават без пражение в баскетболната Евролига и след срещите от четвъртия кръг в груповата фаза на надпреварата.

Руският гранд ЦСКА срази Уникаха (Малага) с 95:86 в среща от група „B”. Сърбинът Милош Теодосич бе с основен принос за успеха на „армейците” с 27 точки и 10 асистенции за 28 минути на терена. Виталий Фридзон и Сони Уиймс също бяха на ниво с по 16 точки. Загубата бе първа за Уникаха, като до момента испанците и руснаците бяха с по три победи в тази група. Миндаугас Кузминскас и Джейсън Грейнджър бяха на ниво за Уникаха, реализирайки по 20 точки всекии. Грейнджър оформи и своя "дабъл-дабъл" с 10 асистенции.

Олимпиакос пък победи като гост Цюрвена звезда с 61:57 в двубой от група „D” в "Комбанк Арена" в Белград. Гърците записаха четвъртата си победа от началото на сезона, докато за сърбите това бе второ поражение и те са с баланс 2-2. Василис Спанулис се отчете с 14 точки и 4 асистенции за победителите, а Брайънт Дънстън реализира 11 точки. Бобан Марянович вкара най-много за домакините - 13 точки, а Никола Калинич и Яка Блажич завършиха с по 10 точки всеки.